Am obosit

Andra Gavril

Oboseală. Oboseală crâncenă. De oameni răi și urâți, de o lume mică-mică, de minciună prin omisiune, de cuvântul rostogolit fără noimă, de încredere călcată în picioare, de toleranță care duce la rană, de vulgar, de ieftin, de cizme cu noroi, de oameni care folosesc alți oameni în numele „prieteniei”, de cei care cred că pot să își bage nasul peste tot, de cei care se complac, de „salvatori” care au uitat să mai salveze măcar un pic din durerea celor care le sunt aproape, de „miloși” care stau și se uită impasibili cum alții le distrug poveștile, de bărbați fără co…loana, de femei schimonosite de răutate și competiție tâmpă, de aparențe, de „deșărtăciune și goană după vânt”.

De mic, de comun, de facil, de ieftin, de nepoveste.

8 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. marius spune:

  Capul sus!

 2. tamara spune:

  Draga mea, nu te lasa coplesita de rautatile din jur. Esti tanara si talentata, mergi mai departe, te urmarim si ne vom bucura de tot ce iti reuseste!

 3. rabodave spune:

  Mintea e un loc in sine…si poate fi un paradis sau un iad…. imi pare rau dar ai dreptate. Multe mizerii…Personajul care ti-a mirosit parfumul si poate inca o face…e casatorit! Atentie la …neatentie!

 4. mirumihneai spune:

  Mai, Rabodave, de ce crezi ca ai dreptul sa clarifici o situatie sau poate mai degraba o incurci, cine esti sa judeci?! Si daca ar fi asa, ce intelegi tu? Esti casatorit ca sa iti dai cu parerea? Esti Dumnezeu pe pamant??

 5. robo spune:

  Multa rabdare, printeso!

 6. Andra Gavril spune:

  Desi comentariile sunt blocate pana la aprobarea mea, m-am hotarat sa las si veninul sa curga. E cea mai sigura cale sa intelegem ca noi, ceilalti, suntem niste oameni fericiti si sanatosi.

 7. Iustin spune:

  ce venin, Andra sau Mirunmihnea?! lăsați amuzamentul împărătesc să curgă :)) :)) ce-a mai scos-o și Rabodave, ăsta..;
  treaba este extra sau ce? :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s