Maestrul e margaretă

Ok. Înțeleg că toate femeile care apar la televizor sunt „niște fătuci”. Înțeleg și că vă petreceți timpul la bibliotecă. Am sesizat și că ați devenit „maestre” și asta vă place teribil. Observ că sunteți om de televiziune, cu emisiune zilnică, acum. O emisiune în care vorbiți despre valori, emiteți judecăți, călcați în picioare orice TREBUIE să calcați în picioare. Cred că v-am auzit pomenind și despre deontologie!

Din motive care îmi scapă, astăzi ați fost invitatul Jurnalului Cultural. Știți, asta e o emisiune de știri. Culturale. Așa, ca la bibliotecă. O emisiune de știri înseamnă un sumar, o paginație, mulți oameni care aleargă la filmare, scris, montaj. Și mai înseamnă un minutaj extrem de riguros. Asta, ca să avem timp și pentru știri, și pentru discuția cu invitatul. E un fel de mașinărie cu ceas. Erați subiectul 5 in Jurnal. L-am tot împins, l-am tot împins, în ideea că traficul, că ploaia, că stelele. Mai ales că AȚI CONFIRMAT venirea. Deontologia mereu prima, nu?

Am dat gol de emisie 5 minute, oricât ne-am străduit să tragem de timp și să scriem / montăm alte știri în timpul emisiei. Asta pentru că nu ați venit! Știți ce inseamnă „gol de emisie” pentru „copiii” și pentru „fătucile” care lucrează într-o televiziune? Sigur că nu știți.

În speranța că nu vi s-a întâmplat ceva și mai grav, vă mulțumim pentru mostra de profesionalism și cuvânt, „maestre” I.C.!

(Găina mai naște pui vii?)

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Dan Iancu spune:

  cinstit sa fiu nu stiu unde e supararea? cine e jurnalul cultural pe linga aura de „maestrul” ziaristicii romanesti? si sa vina ditamai „geniul” sa vorbeasca citeva minute despre „ia-ti evz-ul tau si umbla” e cam putin pentru ‘mnealui. i-ar fi trebuit vreo zece minute numai pina isi oprea bilbiiala si apuca o fraza.

  p.s. dupa mine stirea nu era capitala ca sa fie insotita de un mini-interviu. doar un fapt divers ca si cristoiu.

 2. dan ghemes spune:

  da” la ce l-aţi initat ? o msi născut vreo găină pui vi cu două capete ? că altfel nu văd ce cultură curje pe el !

 3. Carolina spune:

  Corect, si mie imi scapa motivele pentru care a fost invitat.

 4. pistone spune:

  Adevărat, maistru’ ionică are bagheta mică şi numa’ cu turcescu poate marca goluri în emisie…dacă îl au şi pe Bosoi(niţel abţiguit) alături, umplu toate golurile istoriei noastre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s